Korting g star jeans


korting g star jeans

nieuwe collectie van. Ook mannen die altijd topfashion willen dragen vinden dus hun nieuwe broek in de jeans heren outlet. Je kunt in de uitverkoop overigens ook terecht voor jeans in trendy opvallende kleuren. G - star verkoopt van alles: Schoenen, jassen, riemen, spijkerbroeken en zelfs mutsen behoren tot de collectie.

In 2006 kwam G - Star in het nieuws omdat deze bedrijven werknemers onder abnormale omstandigheden zouden laten werken. Ontdek dan in de jeans heren sale de lichtblauwe modellen met bewust aangebrachte vale plekken en zelfs scheuren. De Schone Kleren Kampagne toonde zich verheugd over het behaalde resultaat, maar ook bezorgd over hoe het nu verder moest met de werknemers die nu ontslagen worden. Ook heeft G - Star in augustus 2010 een internetwinkel1 gelanceerd.

Het is ook een van de grootste exportmerken van ons land. Heb jij zin om nieuwe. Deze winkel is 450 vierkante meter groot, en verkoopt naast de dames- en herencollectie ook accessoires. In de jeans uitverkoop van Zalando vind je allerlei soorten en modellen.

Only for men kortingscode, Kortingscode dierendrogist, Bataviastad 70 korting,

Zonder verwassen details kun je deze prima combineren met een jasje en shirt voor een smart casual outfit. In 1991 ging G - Star de samenwerking aan met Franse jeansdesigner Pierre Morisset. Van Donald Fisher te voorkomen werd de naam later veranderd in G - Star. Anno 2013 heeft G - star ongeveer 6500 verkooppunten en 350 monobrand stores in 63 landen. De jeans heren sale lijkt wel voor alle momenten van je leven te zijn geschapen. Op 9 februari 2016 werd bekendgemaakt dat de Amerikaanse rapper/producer Pharrell Williams mede-eigenaar van G - star RAW wordt. Hou je wel van een globetrotterstijl? Geschiedenis van G-star, het, g - Star label werd in 1989 te Amsterdam opgericht onder de naam Gap- Star, om zich meer op de internationale markt te richten en een merknaam conflict met The Gap Inc.


Sitemap