Uithof den haag schaatsen huren


uithof den haag schaatsen huren

naar /onlinetickets en verzilver je code! Wij verhuren wij Merida mountainbikes met.5 inch en 29 inch wielen. De fietsen zijn upgrade ps4 pro fan niet geschikt voor tochten over het strand. Naast het langebaanschaatsen is De Uithof de thuisbasis van HYS Hokij, de succesvolste Nederlandse ijshockeyvereniging en kun je bij ons terecht voor curling, kunstrijden en shorttrack. Gebruik de volgendeactiecode: wittebrug2018, hoe verzilver je de code?uithof den haag schaatsen huren

Uithof in, den Haag!
Schaatsen kun je huren of kopen bij Oomssport (in.
De ijsbaan waar kampioenen als Ben van den, burg, Bart Veldkamp, Jac Orie ( schaatscoach ) en Kjeld Nuis hun rondjes reden.
Naast het langebaanschaatsen is De, uithof de thuisbasis van HYS Hokij, de succesvolste.
Wilt u schaatsen huren voor op de, uithof of schaatshal Leiden?

Aangrenzend aan onze winkel in den Haag vind u het Uithof mountainbike parcours. Graag voor het huren van goederen altijd een geldig legitimatiebewijs meenemen. Geen idee of de schaatsen korting hallmark er nog bij gehuurd moeten worden als je geen eigen schaatsen hebt. Je kunt dan kiezen uit hockeyschaatsen, kunstschaatsen, noren, combinoren en klapschaatsen. Om de hoek bij Oomssport Den haag hebben we in het Uithof park een aangelegd uitdagend technisch mountainbike parcours van ongeveer 5 kilometer. De grootste maat die wij verhuren is maat. Deze actie is niet geldig in schoolvakanties.) 2019 dagticket 6,25 12 rittenkaart 62,50 30 rittenkaart 150,00, seizoenskaart 280,00. Binnen een straal van 1 km van de Uithof bevinden zich 2 fiets afspuitplaatsen, de Mc Wash en Easy Wash. Het e-ticket is geldig t/m Materialen zijn niet inbegrepen; schaatsen zijn te huur bij Ooms Sport in De Uithof. Aanmelden nieuwsbrief, wil je niets missen? Werkwijze, na bestelling en betaling ontvang je binnen 15 minuten een aparte e-mail met het e-ticket.


Sitemap