Wanneer geld 40 korting ns


wanneer geld 40 korting ns

maar makkelijker is wellicht om het bij de volgende treinsreis op het station op te pikken! Deze abonnementen worden in de volksmond vaak NS Kortingskaart genoemd. Dit kun je doen door een formulier aan te vragen bij de NS voor Geld terug bij Vertraging, of via de website indien je hier een account hebt. Wij zaten in die trein en liepen op dat traject alleen al een vertraging op van 1, 5 uur. De korting is niet geldig bij de Thalys. Wanneer je van Leiden naar Bijlmer moet en er wordt een advies gegeven om om te reizen via Utrecht, dan kun je dit gewoon doen met je kaartje Leiden-Bijlmer, danwel door in Leiden in te checken en pas op Bijlmer weer uit te checken.

Tui korting rituals, Flinndal korting,

Met vriendelijke groet, icon, beste antwoord door Brian, nS, 10:42, beste Gento, Als je een kortingskaart (Dalvoordeel of Voordeelurenabonnement) hebt kun je.00 reizen met 40 korting. Dit begrijp ik niet helemaal. Hoe kom ik thuis via internet aan zo'n formulier, daar de NS zegt ruimhartig om te gaan met verzoeken om teruggaaf! Bovendien: kan het niet gewoon via internet gedownload worden? Ik denk daarom dat je alleen geld terug kunt krijgen voor je reis Leiden-Bijlmer omdat je hier meer dan 60 minuten vertraging had. R., 08:31 #2 Wanneer de trein 15 min of meer vertraging heeft komt het voor dat ik te laat voor de les kom hiervoor moet ik dan 1 uur wachten voordat ik de les binnen mag (en meestal is deze al afgelopen binnen 1 uur). Je kunt ook weer drie mensen met je meenemen tijdens de reis met 40 korting. Steven, 06:31 #14 4 maanden geleden heb ik Declaratie ingediend bij. Ik heb de vliegbewijzen en via mijn OV-pas is te zien dat ik een deel van de reis ( tot Bruekelen) met de trein gedaan heb, met veel vertraging over Amsterdam. Reactie infoteur, hoi Bosman, Wanneer je vertraging oploopt door een aanrijding met een persoon, vaak een sucide, dan is de regeling met betrekking tot de vergoedingen nog steeds van kracht. Graag zou ik willen weten hoe ik mijn geld van het kaartje kan terug krijgen. Hebben wij recht op een schadevergoeding?

Acsi korting, Koopjesdrogisterij kortingsbon,


Sitemap