Kortingscode top-zwembadshop.nl


kortingscode top-zwembadshop.nl

denk ik). Grt, bij mijn bestelling ontbrak iets, maar dat werd wel zo snel opgelost gewoon geweldige service.

De afhandeling van mijn klacht daarin tegen is gewoon slecht! Werkende kortingscode Bike zone 2019, bespaar geld met promotiecode Bike zone geverifieerd Februari : 10 korting op alles gratis verzendin op je volgende aankoop Bike zone. Op mail wordt overigens ook consequent niet gereageerd. Dat het dan soms wat langer duurt bij een webshop welke seizoensproducten levert kan gebeuren. Fouten worden niet opgelost, ontstane probleem wordt in de schoenen van de klant gestoken. Spijt als haren op m'n hoofd.

Timbercomposiet kortingscode, Office kortingscode,

Alvast zeer tevreden over produkten en afhandeling. Echt wat slecht, oplichting. Kom je zwembad ergens anders! Alleen jammer dat levering van bestelling van 7 mei niet op 11 of 12 mei kon worden afgeleverd maar pas op 14 mei (door hun externe logistieke partner). Doe jezelf een heel groot plezier en klik deze webshop snel weg! Twee weken responstijd is laag maar onthoud dat deze jongens met seizoenshandel werken dus nu gewoon in piektijd werken. Je kan er zelfs sparen met een kortingsspaarkaart die je kan gebruiken bij de volgende aankopen. Ondanks de slechte ervaringen hieronder weergegeven is mijn ervaring anders. Service na verkoop trekt op niks! Deze types zijn allemaal te gebruiken als opzet zwembad in de tuin. De "echte" klantenservice krijg je niet te spreken hoe zeer je ook je beste doet, die zijn namelijk overbelast.

Natuurlijk profiteert u bij altijd van de laagste prijs garantie!
Voeg toe aan vergelijking.
Levering: binnen 1-2 werkdagen (via bezorgafspraak).
Heuts De Koumen KD Heerlen.
Bezoek ook onze, voor uitgebreide productbeschrijvingen en informatie met betrekking tot het intex zwembad en accessoires.

C en a kortingscodes
Myinteriormusthaves kortingscode
Flixbus kortingscode belgie


Sitemap