Arriva korting met de bus


arriva korting met de bus

te vinden op deze website. Read more, de bekendste manier om korting te krijgen is dus via een kortingscode. Korting " product voor op je persoonlijke OV-chipkaart geeft 20 korting bovenop de geldige leeftijdkorting. Het abonnement is speciaal ontwikkeld voor reizigers die regelmatig reizen over langere afstanden met bus, tram of metro. SKU: 4010 Categorien: Landelijke abonnementen bus, tram, metro, EBS abonnementen, GVB abonnementen, NS abonnementen, NS Kortingsabonnementen, Arriva abonnementen, Arriva altijd korting, Connexxion abonnementen, U-OV abonnementen, Breng abonnementen, HTM abonnementen, RET abonnementen, QBuzz abonnementen, Abonnementen van Hermes, Syntus abonnementen Tags: Breng, Treinabonnement, Arriva, Busabonnement, Connexxion, EBS. Qbuzz- Dordrecht De gemeente Dordrecht biedt haar inwoners vanaf 65 jaar busvervoer aan binnen Dordrecht. Om naar het buitenland te reizen. Kopen bij verkoopautomaten in de vervoersgebieden van Connexxion, EBS, Qbuzz en RET. Ouderen die voor gratis OV in aanmerking komen, kunnen dit aanvragen via de website van de gemeente. Je kunt een vraag stellen via Twitter, FB Messenger of bellen met (0,90 p/m max.arriva korting met de bus

Korting of een Netabonnement. In de, opstapper en, arriva treinen. De prijs van dit jaarabonnement is 25,- en met dit product krijg je in de daluren 40 korting op je saldoreis met alle bussen en treinen van Qbuzz. Arriva in Groningen, Drenthe en Friesland. Waddeneilanden - Ameland, Terschelling Vlieland.

Met dit abonnement reis je in de daluren van maandag tot en met vrijdag na 9 uur de hele dag. Voor scholieren geldt zelfs een korting van 40! De kaart koop je per maand of per jaar. Voor de trein zijn er aparte kortingsproducten zoals het NS Altijd Voordeel abonnement of het NS Dalvoordeel abonnement. Dit product is 1 maand geldig. HTM: Haagse Ooievaarspashouder 65 Ben je ouder dan 65 jaar en heb je de Haagse Ooievaarspas? Sentire Sentire is een reisproduct voor blinde of slechtziende reizigers die af en toe gebruik maken van bus, tram, metro en OV over het water. . Kopen bij én van de verkoopautomaten (niet bij een NS-automaat kopen bij het loket van je vervoerder tegen betaling van 17,50. Binnen twee weken kun je het product bij een ophaalpunt bij jou in de buurt op je persoonlijke OV-chipkaart laden. Hieronder lees je per product waar je ze koopt. Vervolgens kun je het product ophalen bij een van de 1200 automaten in het land.

Bol com kortingscode oktober 2019
Ibood paypal kortingscode
Diks autoverhuur kortingscode


Sitemap