C en a winkels in west vlaanderen


c en a winkels in west vlaanderen

(1 sint-Niklaas (2 openingsuren C A Vlaams-Brabant, aarschot (1). De kids worden blij van de merken Palomino en HereThere, waarmee zij ook in hun jonge jaren aan alle modetrends kunnen meedoen. Vorig jaar opende de keten drie gespecialiseerde winkels voor kinder- en jongerenkleding. En opdat je sneller vindt waarnaar je zoekt, hebben wij onze looks in verschillende collecties onderverdeeld: naast Clockhouse voor jonge mensen en het elegante damesmerk Your Sixth Sense vind je in de C A-vestigingen ook kleding voor baby's, kinderen en heren. Wij weten hoe belangrijk het is, dat jij je prettig voelt in je kleding. Ook op het gebied van duurzaamheid behoort C A tot de leidinggevenden toppers van de modebranche: wij verwerken bij voorkeur bio-katoen uit gecontroleerd verbouwde teelt en zetten ons in voor duurzame consumptie en transparantie in de leveringsketen. Twee jaar later werd de formule gexporteerd naar Belgi. Momenteel bezit C A 121 vestigingen in Belgie daarmee behoort onze onderneming tot de populairste modeketens van het land. Onze vrolijk gekleurde en moderne kindermode maakt het voor je kinderen mogelijk, om zich net zo modieus als hun ouders te kleden en zich zo tot stijlvolle volwassenen te ontwikkelen. Al onze collecties overtuigen door een klassieke snit en de beste kwaliteit, om ook aan de hoogste eisen te voldoen.

Openingsuren C A Oost-Vlaanderen, aalst (2 dendermonde (2 eeklo (1). U bent hier, home, winkels, c A, updates. Marca kampt al sinds 1999 met een dalende omzet, die alleen door het openen van nieuwe winkels enigszins op peil gehouden kon worden. Marca heeft in 2002 in Belgi en Luxemburg samen een omzet van 73 miljoen euro gerealiseerd. Dat betekent dat niet alleen de collectie, de winkelinrichting en de kleding van het personeel op C A-leest geschoeid zal moeten worden, maar ook het beleid inzake retouches en terugnamen. Sinds enkele jaren is het bedrijf ook online actief met een eigen webshop. Onze mode is niet alleen betaalbaar, maar kenmerkt zich ook door duurzame materialen en een hoogwaardige afwerking. Meer informatie over de C A winkels, openingsuren incl.

Korting winkels rotterdam, C en a winkels in nederland, Kortingsbon winkelstraat,

Dat zal in de komende maanden verder vorm krijgen. Bij C A hechten wij bovendien veel waarde aan individualiteit. Uit enqutes weten we dat er heel wat vraag is naar C A-winkels aan de stadsrand'. Belgi is niet het eerste land waar de Marca-winkels C A worden. Dat bedrijf is, net zoals C A zelf, eigendom van de familie Brenninkmeijer. Clemens August, kortweg C A, is een Nederlandse kledingwinkelketen met wereldwijd ongeveer 40000 werknemers. Gent (2 gentbrugge (1 ninove (1 oudenaarde (1).

c en a winkels in west vlaanderen


Sitemap